Topjob
Oglasno sporočilo

Koliko pogovorov za službo lahko opravite v enem dnevu?

Ste nezadovoljni v karieri? Kaj ste pripravljeni narediti za boljšo službo? Če je vaša predstavitvena kondicija dobra, boste lahko v sredo, 29. novembra, na enem mestu opravili več kot 75 pogovorov.
Avtor
27.11.2017 17:53
Čas branja: 2 min

Največji karierni sejem v Sloveniji

Karierni sejem MojeDelo.com vam v sredo, 29. novembra, ponuja možnost, da se predstavite več 75 podjetjem, ki imajo trenutno razpisana delovna mesta. Med njimi so Petrol, Krka, Lek, Generali, GEN-I, Iskratel, Gorenje, Revoz, Akrapovič, A1, Lidl, Merkur, Atlantic grupa, Savatech, Dorssen, Vzajemna, Adria Mobil, Iskraemeco, Knauf Insulation, Hofer trgovina, Slovenska vojska, Hella Saturnus, Spar Slovenija, Pošta Slovenije, Kolektor, Goodyear, Intra Lighting, Mahle Letrika, Odelo Slovenija in številni drugi.

Na zmenek ne bi prišli nepripravljeni – s pogovori za službo je enako

Da od kariernega dogodka odnesete največ, se nanj dobro pripravite. Na zmenek po navadi ne pridemo neurejeni in slabe volje – enako je s pogovori za službo ali predstavitvijo delodajalcem. Natisnite dovolj kopij življenjepisa in pripravite unikaten 30-sekundni predstavitveni govor, ki bo prodal vaša znanja, veščine in kompetence.

Plonk listek – pred sejmom

  • Izbral in raziskal bom podjetja, katerih predstavnike bom obiskal.
  • Pripravil in vadil bom svojo predstavitev za začetek pogovora.
  • Natisnil bom dovolj kopij življenjepisa in drugih dokumentov, ki jih potrebujem za odličen nastop.
  • Pripravil bom vprašanja za delodajalce.
  • Izbral bom oblačila, ki so primerna za pogovor za službo.

Plonk listek – na sejmu

  • Obiskal bom predavanja, ki me zanimajo.
  • Naredil bom načrt obiska stojnic.
  • Imam blok za zapiske, kamor si bom zapisal svoje pogovore in poudarke po pogovoru s podjetjem.

Plonk listek – po sejmu

  • Uredil si bom zbrane kontakte.
  • Delodajalcem bom poslal zahvalno pismo.
  • Posodobil bom življenjepis.
  • Pripravil si bom vizitke.

Naredite nekaj več na svoji karierni poti! Obiščite Karierni sejem Mojedelo.com in spoznajte delodajalce, sebe in svoje potenciale.

Naj vas v roke vzamejo strokovnjaki – brezplačno

Dogodek bo rekorden. Opravite več pogovorov kot drugače v vsem letu, posvetujte se z izkušenim kariernim svetovalcem, opravite psihometrično testiranje in raziščite, v čem ste dobri in kje so vaše šibke točke. V fotokotičku vas čaka fotograf, ki bo naredil profesionalno fotografijo za vaš življenjepis. Vstop je prost, vsa svetovanja, testiranja in fotografiranje lahko opravite brezplačno.

Kul kariere uspešnih posameznikov

Slovenci smo še vedno prepričani, da se do kariere največkrat pride prek zvez in poznanstev. Uspešni posamezniki bodo na Kariernem sejmu MojeDelo.com predstavili svoje zgodbe, ki pričajo o tem, da si uspeh ustvarjamo sami. Kako so krojili svojo karierno zgodbo, bodo med drugim opisali Lior Kochavy, idejni vodja priljubljene kulinarične tržnice »Odprta kuhna«, televizijski voditelj in novinar Sekumady Conde ter filmski podjetnik, zaslužen za prerojeni Kino Gledališče Bežigrad, Denis Vehabović.

Tiste, ki imate podjetniško žilico in si želite ustvariti lasten posel, pa bodo uspešne podjetniške zgodbe navdihovale v Podjetniškem kotičku, kjer se bodo predstavili številni podjetniki z zelo različnimi dejavnostmi.