Topjob
Oglasno sporočilo

Magisterij je pomembno orodje za osebni in karierni razvoj

Odločitev za študij danes ni lahka odločitev. Vsakodnevnih obveznosti je vedno več, časa zmeraj manj, operativnega dela na delovnem mestu kar ni konec ... in zmeraj bo tako. V kolikor želite biti drugačni od drugih, konkurenčni v svojem podjetju, v kolikor enostavno veste, da se svet prehitro spreminja, da bi lahko zaspali, boste morali del svojega prostega časa nameniti novemu znanju.
Avtor
07.06.2017 23:59
Čas branja: 2 min

Dejstvo je, da je čas najpogostejša težava, ki zaposlenim preprečuje odločitev za nadaljevanje izobraževanja, kar bi kasneje omogočilo osebno in karierno napredovanje. Zato je že nekaj let edina in prava rešitev za zaposlene online študij.

Zakaj se odločiti za magisterij na DOBA Fakulteti in ne kje drugje?

  • Ker boste pridobljena znanja lahko uporabili takoj. S konkretnimi, aplikativnimi primeri iz podjetij in organizacij, boste nenehno izmenjavali dobre prakse in izkušnje.
  • Ker njihovi profesorji ne učijo teorije iz knjig, ampak so vrhunski strokovnjaki – praktiki, pri vas pa bodo spodbujali radovednost, kritično razmišljanje, raziskovanje in izkustveno učenje.
  • Ker boste skozi študij razvijali kompetence, ki so nujne za uspešno delovanje v nepredvidljivih časih in spodbujajo nenehen oseben razvoj.
  • Ker boste pripravili vsaj 12 praktičnih projektov za podjetja.
  • Ker si boste vaš čas za študij lahko sami planirali, saj vam online študij omogoča večjo mobilnost, prilagodljivost vsakodnevnim obveznostim pa še kak Evro boste privarčevali za parkiranje in gorivo.
  • Ker so njihovi programi sodobni, moderni in edinstveni. Predvsem pa zelo drugačni od drugih.

Vsako leto večja izbira online programov na DOBA Fakulteti

Online magistrski programi

Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bomo informacije o programu.

Želite izvedeti več …