Topjob
Oglasno sporočilo

Nov magistrski program

Podatki delodajalcev o najbolj želenih kadrih kažejo na očiten primanjkljaj dobro izobraženih zaposlenih, ki bi bili usposobljeni posebej za področje marketinga in prodaje. In zdaj smo končno tudi v Sloveniji dočakali magistrski program, ki povezuje ti dve temeljni področji uspešnega poslovanja.
Avtor
04.09.2016 23:59
Čas branja: 2 min

Online magistrski program Marketing in prodaja, ki ga izvaja vodilna online fakulteta v Sloveniji DOBA Fakulteta, zapolnjuje vrzel na področju marketinga in prodaje v Sloveniji, saj globalizacija in nenehen konkurenčni boj ter usmerjenost v delovanje uporabnikov spreminjajo vlogo marketinga in prodaje v tržno usmerjenih organizacijah. Marketing tako postaja način poslovanja, prodaja pa najbolj izpostavljen del trženjskih procesov podjetja.

Komu je namenjen program

Kar 96 % diplomantov online študija na Dobi bi za svoj študij še enkrat izbralo online študij.

Program je namenjen vsem ambicioznim in znanja željnim, ki že imate znanja s teh področij in jih želite nadgraditi ali pa imate znanja iz drugih področij, vendar bi želeli uspešno delovati tudi na področju marketinga in prodaje.

Usposobili se boste za samostojno pripravo strategij in planov marketinga, koordinacijo z agencijami, distribucijo prodaje, raziskav tržišča, planiranje marketinških in prodajnih aktivnosti …

Med študijem v sodobnem online magistrskem programu boste tako posamezniki, predvsem vodilni in vodstveni kader, pridobili prava znanja in spretnosti da boste sebe in podjetje, v katerem ste zaposleni, dvignili na višji nivo.

Kako boste študirali

Magistrske programe DOBA Fakulteta izvaja 100 % online, kar pomeni, da fizičnih srečanj v predavalnici ni. Osebni online mentor, menedžerji programov, tehnična podpora ter odlični profesorji in praktiki vam bodo od začetka študijske poti stali ob strani. Kakovost njihovega online študija dokazuje tudi to, da imajo edini v Sloveniji mednarodno akreditacijo online študija. Fakulteta vam pred vpisom tudi mogoča brezplačen preizkus online študija.

Drugačen pristop pri poučevanju se je pokazal kot boljši

 

 

Vsi online magistrski programi na DOBA Fakulteti:

-Mednarodno poslovanje

-TOP PROGRAM 2015/16 Marketing in prodaja

-NOVO 2016! Inovativni menedžment v sociali in izobraževanju

Želite izvedeti več …
  • KLASIČNI IN ONLINE INFORMATIVAN DAN 

Vsak teden v mesecu septembru – preverite termine

  • OSEBNO SVETOVANJE V ŽIVO, PO TELEFONU, MAILU

Vsak delovni dan – rezervirajte si termin na dogodek@doba.si ali 02 228 38 90

  • ŽELITE PREJETI LETAK IN INFORMACIJE O PROGRAMU?

Izpolnite informativno prijavo že danes.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.