Topjob
Oglasno sporočilo

Ste vodja kakršnega ste si vi vedno želeli?

Merkur Zavarovalnica je del Merkur zavarovalniške skupine, ene izmed najstarejših zavarovalnic v Evropi. Z več kot 20 letno prisotnostjo na slovenskem trgu ter konstantno rastjo na segmentu osebnih zavarovanj, dokazujemo, da s kompetentnim teamom zaposlenih dosegamo izvrstne rezultate. Verjamemo, da vsak član našega teama lahko pusti pečat, ne samo v našem podjetju temveč tudi v zavarovalništvu.
Avtor
13.06.2016 12:03
Čas branja: 1 min

V naš tim vabimo: Področne vodje prodaje (m/ž)

Izzivi novega zavarovalniškega trga zahtevajo inovativne pristope k vodenju in iskanju novih prodajnih kanalov, zato v svoje vrste vabimo nove Področne vodje prodaje (m/ž) za področja po celotni Sloveniji.

Iščemo osebe, ki na sodoben in primeren način pristopajo k vodenju ljudi, razvijajo nove prodajne pristope in dosegajo izjemne rezultate.

Zahteve

  • 5. ali 6. stopnja izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri
  • Dovoljenje AZN za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja
  • Vsaj 3 leta uspešnih in preverljivih delovnih izkušenj na enakih ali sorodnih delovnih mestih v zavarovalništvu
  • Vozniški izpit B kategorije in lastno prevozno sredstvo
  • Aktualno potrdilo pravosodnega ali upravnega organa, da oseba ni bila obsojena zaradi kaznivih dejanj (potrdilo ne sme biti starejše od 3 mesecev)

Opis dela

Vodili boste skupino zavarovalnih zastopnikov, zagotavljali širitev poslovanja, sodelovali pri planiranju, razvoju obstoječih sodelavcev ter iskanju kompetentnih sodelavcev za vaš team.

Ponujamo

V Merkur zavarovalnici odnose gradimo na profesionalnosti, katere temelj so zaupanje, etičnost in timsko delo. Skozi konstantna izobraževanja vam zagotavljamo nadgradnjo strokovnih in osebnih kompetenc ter z različnimi aktivnostmi spodbujamo zdrav življenjski slog.

Prijava

Vse vodje, ki jim doseganje ciljev, strokovnost, etičnost, zaupanje in timsko delo predstavljajo način življenja, vabimo, da nam pošljejo prošnjo in življenjepis s sliko na zaposlitev_PPM@merkur-zav.si (s pripisom "Področni vodja prodaje").

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas enega leta, z možnostjo podaljšanja pogodbe v nedoločen čas.

Vaše prijave bomo obravnavali diskretno in strogo zaupno.