Topjob
Oglasno sporočilo

Inovacije so ključni dejavnik uspeha

Konkurenčnost podjetij, rast gospodarstva, zaposlenost, produktivnost in blagostanje vsake družbe je v pretežni meri odvisna od inovacijske dejavnosti. Z vidika podjetniških modelov in strategij predstavljajo inovacije ključno konkurenčno prednost.
Avtor
12.06.2016 23:59
Čas branja: 1 min

Tudi globalno okolje vse bolj pritiska na organizacije, da če želijo obstati in biti uspešne se morajo neprestano prilagajati in s tem spreminjati. Še več, morajo biti drugačne, enkratne, če ne želijo životariti oziroma se boriti za preživetje.

Ključen in prvi pogoj pri uvajanju inovacij v podjetje, pa so seveda zaposleni. V Sloveniji se najuspešnejša podjetja že zavedajo, da sta znanje in ustvarjalnost zaposlenih najpomembnejša. Zato nenehno skrbijo, da se njihovi zaposleni izobražujejo in pridobivajo res aktualna znanja od najboljših strokovnjakov.

Drugačen pristop je lahko tudi boljši

mag.Vesna-Kolenc-Potocnik.1465387686.jpg.o.240px.jpg

Mag. Vesna Kolenc Potočnik, menedžerka magistrskih programov na DOBA Fakulteti pravi, da do inovacij lahko pridemo le z drugačnim pristopom kot je običajno in pa seveda z vztrajnim delom. Ker narava online študija omogoča uporabo sodobnih pristopov k poučevanju, na DOBA Fakulteti učitelje magistrskih programov že med pripravo predmeta usmerjajo, da postavijo predmet iz vidika pridobivanja kompetenc, ki so danes zaželene na trgu dela. Zato so vse študijske aktivnosti, ki jih mora študent opraviti, usmerjene k reševanju problema, pri čemer mora študent uporabiti tako strokovna znanja kot tudi izkušnje, spretnosti in spoznanja.

Izr.-prof.-dr.-Peter-Stanovnik.1465367196.jpg.o.240px.jpg

Izr. prof. dr. Peter Stanovnik, ki je nosilec predmetov Inovativni poslovni procesi, odnosi in modeli ter predmeta Kreativno upravljanje tehnoloških inovacij na DOBA Fakulteti se strinja, da so metode dela pri online študiju res sodobne: od interaktivne izmenjave stališč in spoznanj, individualnega in timskega študija, reševanja domačih in tujih študij primerov, analize stanja, napovedovanja prihodnjih trendov do praktično uporabnih inovacij za izboljšanje lastnega dela in poslovanja v podjetju, kjer so študentje zaposleni.

Vrhunski online magistrski programi za vodje prihodnosti

Med študijem v sodobnih online magistrskih programih na DOBA Fakulteti boste pridobili prava znanja in spretnosti, da boste sebe in podjetje, v katerem ste zaposleni dvignili na višji nivo. Izkustveni programi so zasnovani za strokovnjake iz vseh področij, ki se soočajo z vodstvenimi izzivi - tako vodenja projektov za uvedbo inovacij kot vodenja timov, oddelkov in sodobnih podjetij.

Online magistrski programi na DOBA Fakulteti

Želite izvedeti več ...

OSEBNO SVETOVANJE V MARIBORU IN LJUBLJANI

Četrtek, 16. junij, od 12.00 - rezervirajte si termin na dogodek@doba.si

KLASIČNI IN ONLINE INFORMATIVAN DAN

Četrtek, 9. junij in 16. junij ob 10.00 in ob 19.00 - rezervirajte si termin

ŽELITE VEČ INFROMACIJ O PROGRAMU?

Izpolnite informativno prijavo že danes.