Borzne zvezde: plače letos zrasle tudi do šest odstotkov Borzne zvezde: plače letos zrasle tudi do šest odstotkov Največjo rast povprečnih bruto plač imajo letos v Petrolu in Intereuropi; nižje so bile le v Luki Koper, kjer je povprečna plača dobrih 2.929 evrov
Kako se vesti na službeni novoletni zabavi Kako se vesti na službeni novoletni zabavi Nekdanjo šefinjo slovenskega protokola Ksenijo Benedetti smo vprašali, kako se vesti na zabavah s šefom in sodelavci, o prepovedanih temah, meji popitega alkohola
Kdo je slovenska kemijska inženirka, ki jo v Hongkongu pokličejo, če se kaj nepredvidenega zgodi z ladijskimi tovori Kdo je slovenska kemijska inženirka, ki jo v Hongkongu pokličejo, če se kaj nepredvidenega zgodi z ladijskimi tovori S svojo ekipo obišče ladjo, na kateri je prišlo do razlitja tovora, kontaminacije ali kakšne druge poškodbe, in poskuša s čim manj zapleti ladjo spet spraviti v promet, poleg tega pa ugotoviti vzrok in kdo je kriv.

(video) Kako spletna družabna omrežja izkoristiti za boljšo plačo?

Čas branja: 1 min
07.06.2016  11:10
(video) Kako spletna družabna omrežja izkoristiti za boljšo plačo?

Obveščaj me o novih člankih:  

Spletna družabna omrežja lahko poleg zabave uporabljamo tudi za iskanje kariernih priložnosti, sodelovanj in povezav. Pri iskanju zaposlitve družabna omrežja najbolj uporabljajo mladi, iskalci prve zaposlitve in bolj izobraženi kadri, kaže raziskava kadrovske agencije Adecco.

Pogledali smo, kako morata biti urejena profila na Facebooku in LinkedInu, da sta privlačna za delodajalce. Med headhunterji, ki za podjetja iščejo dobre kadre, je predvsem zelo priljubljen LinkedIn.

Spregovorili smo z Mojco Križnar iz podjetja Hill International ter Matejem Špeharjem, strokovnjakom za spletna družabna omrežja.

 

 

Na Financah smo sicer že pisali o tem, kako družabna omrežja izkoristiti za poslovne priložnosti. Preberite naslednje članke:

10 trikov za privlačnejši LinkedIn profil, ki bo očaral delodajalce

Pri iskanju službe še vedno najučinkovitejši LinkedIn

 

Neprimerna vsebina na Facebooku vas lahko stane top službe

Kako na LinkedInu očarati morebitnega delodajalca

Kako z Linkedinom do nove službe

 Preberite tudi:

27.04.2016
14.04.2016

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.