Topjob
Oglasno sporočilo

Karierni izzivi v podjetju ISKRATEL in drugih uspešnih slovenskih in tujih podjetjih

Avtor
03.11.2015 00:01
Čas branja: 1 min

Poslovni direktor, prokurist m/ž (Vače)

Ugledno razvojno podjetje Strip's d.o.o. vabi v svoj tim osebo z zanimanjem za tehniko in željo po uspehu. Iščejo entuziasta brez meja z dobrimi vodstvenimi kompetencami, ki se ne ustraši izzivov. Prednost bodo imeli kandidati s področja elektrotehnike.

Strip's d.o.o., Kandrše 7, 1252 Vače

VEČ

Vodja razvoja m/ž (Kamnik)

Hitro rastoče start-up podjetje GEM MOTORS d.o.o. išče kandidata za vodenje razvojne skupine za elektromotor, tehnični razvoj na področju konstrukcij elektromotorja in krmilnika elektromotorja ter vodenje razvojnih projektov. Zahtevamo vsaj visokošolsko izobrazbo elektrotehnične smeri ali druge ustrezne tehnične smeri ter najmanj 7 let delovnih izkušenj.

GEM MOTORS d.o.o., Ljubljanska cesta 45, 1241 Kamnik

VEČ

Vodja prodaje in marketinga m/ž (Celje z okolico)

Uspešno in ugledno domače podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo toplotnih in hladilnih sistemov išče vodjo prodaje in marketinga za sooblikovanje poslovne politike, strategije in ciljev podjetja. Potrebno je dobro obvladovanje prodajnih veščin v vseh fazah prodajnega procesa in ciljno načrtovanje v posamezni fazi., dobra računalniška pismenost MS Office ter dobre komunikacijske in pogajalske sposobnosti. Pričakujejo kandidate s VII. stopnjo izobrazbe in 5 leti delovnih izkušenj na prodajnem področju.

VEČ

Vodja financ m/ž (Jesenice)

Podjetje SUZ d.o.o. se ukvarja s hladno predelavo jeklenih palic in žic ter izdelavo struženih izdelkov iz jekla. Za uresničevanje svoje strategije vabijo v svoje vrste vodjo financ. Delo bo med drugim zajemalo pripravo finančnih planov in analiz, pripravo poročil za lastnika družbe in zagotavljanje virov financiranja za tekoče poslovanje in investicije. Pričakujemo dobro znanje angleškega jezika ter poznavanje programskih orodij MS Office.

SUZ, d.o.o., Cesta Borisa Kidriča 44, 4270 Jesenice

VEČ

Področni vodja m/ž (Mirna)

Podjetje Dana, d.o.o., ki uspehe dosega z uravnoteženim razvojem lastnih blagovnih znamk, k sodelovanju vabi kandidate za načrtovanje, organiziranje, vodenje in izvajanje delovnih aktivnosti prodaje na segmentu gostinstva in vending operaterjev. Pričakujemo dobre komunikacijske in pogajalske sposobnosti ter strokovnost in odgovornost za odločitve. Kandidatom nudimo delo v dinamičnem podjetju s stimulativnimi plačilom.

Dana, d.o.o., Glavna cesta 34, 8233 Mirna

VEČ

Vodja službe projektiva m/ž (Kranj)

Iskratel je eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev in ponudnikov telekomunikacijskih in infokomunikacijskih rešitev. Da bomo v prihodnje še bolje obvladovali področja energetike, transporta in javne varnosti, v svojo sredino vabimo samostojne in proaktivne sodelavce. Pričakujemo kandidata z izkušnjami s področja inženiringa in infrastrukturnih projektov. Delo bo zajemalo pripravo in izdelavo specifikacij, usklajevanje naročil in tehničnih rešitev s prodajo ter servisom in izdelavo projektov za pridobitev gradbenega dovoljenja.

ISKRATEL, d.o.o., Kranj, Ljubljanska cesta 24A, 4000 Kranj

VEČ

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...