Topjob
Oglasno sporočilo

Karierni izzivi v podjetju GEM Motors in drugih uspešnih slovenskih in tujih podjetjih

Avtor
20.10.2015 00:01
Čas branja: 2 min

Vodja sektorja vgrajena programska oprema m/ž (Kranj)

Iskraemeco vabi v svoje vrste kandidata s končano univerzitetno izobrazbo elektrotehnične ali računalniške smeri. Pričakujemo najmanj 5 let izkušenj na področju razvoja vgrajene programske opreme. Osnovne naloge med drugim vključujejo vodenje, planiranje, organiziranje in koordiniranje ter izboljševanje dela sektorja »Vgrajena programska oprema (Firmware)«.

ISKRAEMECO, d.d., Savska loka 4, 4000 Kranj

VEČ

iOS razvijalec m/ž (Ptuj ali delo od doma)

Databox vabi v svoje vrste motiviranega in natančnega iOS razvijalca z občutkom za oblikovanje. Osnovna naloga vključuje razvijanje in razširjanje Databox iOS aplikacije. Kandidat mora imeti med drugim 3 ali več let izkušenj s področja razvijanja iOS aplikacij, izkušnje z večjimi javnimi knjižnicami in okvirji (MagicalRecord,

AFNetworking, ReactiveCocoa, ...). Zaželena je tudi končana VII. stopnja izobrazbe s področja inženiringa ali sorodne smeri.

INTELIUS, d. o. o., Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj

VEČ

Samostojni strokovni sodelavec v marketingu m/ž (Ljubljana)

Za mednarodno podjetje, prisotno po celem svetu, iščemo energičnega, samostojnega in proaktivnega kandidata/ko, ki bo imel/a priložnost delati v prijetnem in dinamičnem timu z možnostjo kariernega razvoja. Kandidat naj ima dokončano univerzitetno izobrazbo, najmanj 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu ter visok nivo komuniciranja.

JKPS d.o.o., Mavčiče 83A, 4211 Mavčiče

VEČ

Produktni vodja m/ž (Kranj)

MERKUR trgovina, d.d., vabi v svoje vrste produktnega vodjo skupine za področje bele tehnike, razvoj in obvladovanje produkta ter skrb za realizacijo in doseganje ciljev. Nudimo stimulativno in urejeno delovno okolje ter pridobivanje novih znanj in delovnih izkušenj. Kandidat mora imeti dokončano VII. stopnjo izobrazbe ekonomske, organizacijske ali management smeri.

MERKUR trgovina, d.d., Cesta na Okroglo 7, 4202 Naklo

VEČ

Marketinški raziskovalec m/ž (Ljubljana)

PRO PLUS je vodilna multimedijska hiša na televizijskem in internetnem področju v Sloveniji. K sodelovanju vabijo marketinškega raziskovalca za pripravo dnevnih, tedenskih, mesečnih in kvartalnih telemetričnih in internetnih poročil o gledanosti tv programov in internetnih portalov, pripravo osnovnih telemetričnih in internetnih analiz ter pomoč senior marketinškemu raziskovalcu pri raznih nalogah in projektih. Zaželene so delovne izkušnje s področja marketinških raziskav ali sorodnega področja.

PRO PLUS d.o.o., Kranjčeva ulica 26, 1000 Ljubljana

VEČ

Vodja prodaje in marketinga m/ž (Kamnik)

Hitro rastoče start-up podjetje GEM motors zaradi širitve in novih projektov vabi v svoje vrste kandidata za vodenje komercializacije in trženje novega produkta, iskanje kupcev in strateških partnerjev, management blagovne znamke itd. Zaželeno je , da ima kandidat dokončano MBA izobrazbo s tehničnim (pred)znanjem oziroma drugo ustrezno izobrazbo. Pričakujemo izkušnje z vodenjem ljudi in s področja prodaje ter marketinga na tehničnem področju.

GEM MOTORS d.o.o., Ljubljanska cesta 45, 1241 Kamnik

VEČ

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...