Topjob

Zadnji trenutki za prijavo: Podjetniški sklad išče direktorja

Zdajšnji direktorici se mandat izteče septembra
02.04.2015 14:42
Čas branja: 1 min

Do torka 7. aprila je še čas za prijavo za direktorja javnega sklada za podjetništvo. Tudi, če bo pošiljka odpremljena na pošti v torek z datumom 7. april, bodo te prijave še upoštevali. Izbrani kandidat bo na to mesto imenovan za štiri leta.

Od kandidatov zahtevajo, da imajo poleg izpolnjenih splošnih zakonskih pogojev vsaj univerzitetno izobrazbo, vsaj osem let delovnih izkušenj, od tega vsaj pet let delovnih izkušenj na vodilnih delovnih mestih podobne zahtevnosti in vsebinskega področja poslovanja sklada ter da niso bili pravnomočno obsojeni za kaznivo dejanje, pa obsodba ni pogojna.

K prijavi morate priložiti: življenjepis v obliki Europass, izjavo o izpolnjevanju razpisnih pogojev, izjavo kandidata, da niso podane okoliščine, ki bi po določilih ZGD-1 nasprotovale imenovanju kandidata za direktorja.

Kot dokazilo o doseženi izobrazbi morate predložiti fotokopijo diplome, kot dokazilo o najmanj osmih letih delovnih izkušenj morate predložiti potrdilo ZPIZ o obdobjih zavarovanja, iz opisa delovnih izkušenj pa mora biti razvidno, koliko izkušenj ste si pridobili na vodilnih delih in na katerem področju ter vizijo delovanja in razvoja sklada za vsaj naslednje mandatno obdobje.

Prijave zbirajo na naslovu: Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor (v zaprti kuverti s pripisom: Prosto delovno mesto direktor - ne odpiraj).

Direktorja imenuje vlada

Direktorja sicer imenuje in razrešuje vlada na predlog nadzornega sveta sklada. Kot pravijo na skladu so nekaj prijav že dobili. Koliko, ne razkrivajo. Javni sklad za podjetništvo sicer od septembra 2007 vodi Maja Tomanič Vidovič. Mandat se ji izteče septembra.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Več o temi
Kliknite + poleg oznake in se prijavite na obveščanje. S klikom na ime posamezne oznake preverite seznam člankov.
FINANCE
Vlada hoče še več vpliva v stanovanjih republiškega sklada. Kako?
Finance
Tanja Smrekar Vlada hoče še več vpliva v stanovanjih republiškega sklada. Kako? 6

Načrt vlade: nadzornikov v svojih družbah ne bo imenoval stanovanjski sklad niti ne SDH, ampak kar vlada neposredno

FINANCE
Članki
Kateri skladi so bili lani najbolj donosni
FINANCE
Topjob
Top službe - DUTB išče strokovnjaka za skladnost poslovanja; službe še pri Akrapoviču, Sparu, Interblocku, Triglavu in 16 podjetjih
FINANCE
Topjob
(e-knjiga) Ste pripravljeni na prihodnost dela?
Topjob
TopjobRedakcija Financ (e-knjiga) Ste pripravljeni na prihodnost dela?

Na milijone delavcev po svetu bo v prihodnjih letih in desetletjih potrebovalo ne samo usposabljanje, ampak kar prekvalifikacijo

FINANCE
Subvencije
TOP razpisi tega tedna: agencija za raziskovalno dejavnost, kmetijsko ministrstvo, občine ...
Subvencije
SubvencijeTeja Grapulin TOP razpisi tega tedna: agencija za raziskovalno dejavnost, kmetijsko ministrstvo, občine ...

Objavljamo izbor sveže odprtih razpisov za subvencije

Moje finance
Varčevanje
Kako so pokojninci upravljali vaš denar
Moje finance
VarčevanjeMatevž Magajna Kako so pokojninci upravljali vaš denar

Več kot pol milijona Slovencev za dodatno pokojnino varčuje v skladih življenjskega cikla, zato smo preverili, kako donosni so bili ti skladi, ki jih pri nas ponuja 11 pokojninskih družb in zavarovalnic.

FINANCE
Topjob
Top službe – Banka Slovenije išče ekonomiste; zaposlujejo tudi Dana, Renault Nissan, Viberate, GEN-I, Impol in še 15 podjetij
Moje finance
Varčevanje
Kam z nekaj desetaki na mesec?
Moje finance
VarčevanjeMarja Milič Kam z nekaj desetaki na mesec?

Naredite pravo potezo in preverite zmagovalce med 241 z zvezdicami ocenjenimi vzajemnimi skladi. Izluščili smo 30 najboljših in jih nagradili s kristalnim kipcem zvezdonosom na 7. dnevu mojih financ 13. marca.